Cautare

29359 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (5.67 secunde)
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata.
Pe langa un "pro" al democratilor si un "impotriva" al PSD, discutiile s-au referit la o inoportunitate a demersului prezidential (exprimata de PNL si UDMR) sau chiar la o modificare radicala a formulei propuse, prin varianta unui guvern de tehnocrati condus de Ion ¥iriac (alternativa promovata de PC).
PD isi asuma astfel o tactica de dublare a intentiei social-democratilor de a sensibiliza un anumit segment al electoratului. Democratul Gheorghe Barbu, fost ministru al Muncii, a anuntat ieri ca ca PD va initia o propunere legislativa prin care sa se majoreze pensiile unor grupe de pensionari.
"Etalonul" de moralitate al politicii romanesti, pesedistul Mircea Geoana, vorbeste zi si noapte, pe la toate colturile, despre corectitudine si cinste, despre cum fura toti in afara de el si PSD-ul lui drag si moare de grija romanilor saraci, ca asta e rostul pe pamant al social-democratilor.
In lipsa clarificarilor, social-democratii anunta ca vor lua o decizie in consecinta. ... Pentru noi acest subiect este decisiv si absenta unui raspuns clarificator si public, evident obligatia si responsabilitatea noastra vor trebui sa faca subiectul unei decizii la nivelul partidului", a declarat liderul social-democrat.
"Tinand cont de faptul ca actualul Guvern functioneaza intr-o maniera neconstitutionala dupa modificarea compozitiei acestuia, tinand cont de faptul ca actualul Guvern se afla intr-o stare de ilegitimitate prin asigurarea unei functionari a unui tip de "Guvern 2 in 1", tinand cont de abuzurile masive si premeditate care au condus la epurarea administratiei publice centrale si locale romanesti si inlocuirea acesteia cu o camarila de partid, in scopul impiedicarii unui masiv plan de fraudare pus la punct de regimul Basescu-Boc si tinand cont de faptul ca, in mod oficial, de ieri Traian Basescu a anuntat ca Guvernul nu si-a propus sa scoata tara din criza pentru ca nu poate din motive de lipsa de solutii economice reale in fata crizei profunde pe care o traversam, Partidul Social Democrat a luat decizia de a sustine introducerea unei motiuni de cenzura care sa conduca la inlaturarea actualului Guvern.
Uniunea Social Liberala a cedat prim-planul pe scena mass-media Partidului Democrat Liberal. ... Ar fi fost creata o reactie in lant, prin comentarii la comentarii.
De asemenea, in functie de fapta savarsita de catre un asigurator sau un reasigurator, fata de prevederile Legii 32/2000 privind activitatea de asigurare si supraveghere a asigurarilor, amenda aplicata de CSA poate merge pana la 1% din capitalul social sau chiar i se poate suspenda, partial sau total, activitatea.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Daca pana astazi, liderii social democrati, cu rare exceptii, vorbeau despre echipe atunci cand era abordat subiectul alegerii unei noi conduceri in PSD, Miron Mitrea a anuntat, oficial, ieri dimineata, ca va candida la presedintia PSD.
una social-democrata, una populara si una liberala. Luminati de sarbatori, PD-istii au realizat ca doua variante sunt suficiente (mai ales ca ele corespund celor doua puternice curente europene)- respectiv o motiune social-democrata si o alta populara.
Social-democratii au lansat ieri proiectul "Generatia 2008" prin care sunt pregatiti membrii PSD ce doresc sa ocupe in viitor functii executive sau sa candideze pentru functiile de consilieri locali, consilieri judeteni, primari, parlamentari sau parlamentari europeni.
Ion Iliescu si Petre Roman au lansat ieri Polul Social, formatiune care are deja cativa adepti, printre partidele socialiste si social-democrate, organizatii ale societatii civile, precum si federatii sindicale.
Aceasta comisie ar trebui sa dezbata solicitarea de suspendare a presedintelui Basescu si, in opinia senatorului PSD, va putea completa "cu date suplimentare" sesizarea depusa initial de social-democrati.
Nu, sustin social-democratii - PNL si PD tin in rezerva varianta refacerii Aliantei si a colaborarii dintre ei. ... Pe de alta parte, social-democratii tocmai au sarit la atac impotriva PD, cerand ca formatiunea sa-si retraga reprezentantii din structurile locale si din institutiile de stat.
Desi la nivel central, conform rezultatelor partiale ale scrutinului pentru Parlamentul European, Partidul Social Democrat se afla pe locul al doilea, dupa Partidul Democrat, social-democratii galateni sunt de alta parere cand vine vorba de rezultatele obtinute de partide la nivelul Galatiului.
Proiectul se inscrie intr-o lunga serie de reuniuni desfasurate de cele doua organizatii de-a lungul ultimilor ani in Romania pentru consolidarea unei social-democratii moderne in stil european. ... 'Alegerile sunt evenimente dramatice prin definitie si alegerile prezidentiale din Romania au fost dramatice, as putea spune chiar traumatice.
Potrivit unor surse social-democrate, cei doi ar dori sa-l tradeze pe Geoana in favoarea lui Victor Ponta, dar se tem sa nu ramana fara functii daca practica listelor va fi pastrata de delegati la Congres, iar "lozul" lor se va dovedi necastigator.
Intr-un interviu acordat Agentiei Agerpres, presedintele PSD, Victor Ponta, promite o schimbare de imagine a PSD si afirma ca revenirea la putere a social-democratilor va insemna un nou proiect social si economic in care cota diferentiata va fi un punct esential. ... Social-democratii nu cred in concedieri colective si masive.
"Jos Basescu!" e un slogan, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marti, la o dezbatere pe tema "120 de ani de social-democratie in Romania", ca "Jos Basescu!" este un slogan de campanie, o idee, dar nu poate fi un proiect de tara.
google-analytics.com